blog

СТАРТИРА НОВАТА ЛИНИЯ НА РАЙЪНЕЪР ОТ ПЛОВДИВ ДО БРЮКСЕЛ (ШАРЛЕРОА)

Райънеър, предпочитаната нискотарифна авиокомпания на Европа, на 30-ти Октомври (понеделник), отпразнува първия полет на своя нов маршрут Пловдив – Брюксел (Шарлероа), който ще се изпълнява 2 (два) пъти седмично и е първият изцяло нов маршрут от трите стартиращи тази седмица дестинации от зимното разписание на авиокомпанията за 2017г. Така зимното разписание на Райънеър от Пловдив включва общо 4 (четири) маршрута, заедно с новите до Франкфурт (Хаан) и Милано (Бергамо).

За да отбележи старта на своята нова линия Пловдив - Брюксел (Шарлероа), Райънеър пусна в продажба билети на цени от 7.99 за полети от Пловдив, през месеците Ноември и Декември, които могат да бъдат резервирани до 00:00 часа, четвъртък, 2-ри Ноември на www.ryanair.com.

Олга Павлонка – Мениджър Продажби и Маркетинг за ЦИЕ на Райънеър, каза:

Зимата идва и ние имаме удоволствието да представим нашата нова линия Пловдив – Брюксел (Шарлероа),  която ще се обслужва 2 (два) пъти седмично и е първата изцяло нова дестинация от трите нови линии от зимното ни разписание за 2017г. от Пловдив. Българските потребители и посетители могат да избират общо от 4 (четири) маршрута от Пловдив за тази зима, включващи и новите ‚горещи точки за пътуване‘ - Франкфурт и Милано.

За да отпразнуваме, пускаме в продажба билети на цени от 7.99€ за полети през месеците Ноември и Декември, които могат да бъдат резервирани до 00:00 часа, четвъртък, 2-ри Ноември. От тези невероятни цени със сигурност ще се възползват много хора, така че ние приканваме пътниците да резервират своите билети, преди да бъдат изчерпани на www.ryanair.com.

Владимир Щърбанов - Изпълнителен Директор на Летище Пловдив, каза:

“През цялата си съвременна история Летище Пловдив никога не е обслужвало едновременно повече от 2 дестинации с 5 полета седмично по редовни международни линии. Със стартирането на зимното разписание 2017/2018г., полетите се увеличават от 3 на 9 седмично, а обслужваните дестинации нарастват от една – на четири.

В оперативно отношение, сме в пълна експлоатационна готовност и полетите ще се обслужват в съответствие с най-високите авиационни стандарти.“

За допълнителна информация се свържете с:

Робин Кели                                                                         Олга Павлонка

Райънеър                                                                             Райънеър

Тел: +353-1-9451949                                                           Тел: +353-1-9451768

press@ryanair.com                                                                pawlonkao@ryanair.com